Gratis verzending

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Autoradio verbinden met telefoon

Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om je autoradio te verbinden met je smartphone, herken je de frustratie vast wel. Je wil muziek van je telefoon in de auto afspelen, maar bent genoodzaakt om te luisteren naar radiozenders. Wat je hoort is dus niet enkel muziek, maar ook reclame en praatprogramma’s. Hiervoor bestaat er echter een oplossing!

Onze FM transmitter, deze maakt het mogelijk dat de autoradio verbinding maakt met je telefoon. Hierdoor kun je je eigen muziek (bijvoorbeeld Spotify) afspelen via de autoradio.


FM Transmitter Q15 Blue 2020

Op voorraad. Gratis verzending € 37,95 € 29,95

Wil jij ook jouw eigen muziek luisteren in de auto? En geen lange reclame blokken meer? Via de Bluetooth Transmitter Q15 kan jouw telefoon verbinden met ELKE AUTORADIO. Ja, ook als de autoradio geen bluetooth ondersteunt!

  • Luister jouw eigen muziek ZONDER bluetooth radio
  • Bel handsfree met geluid over de auto speakers;
  • Telefoon opladen (incl. 3 USB-aansluitingen)
  • Navigatie inschakelen over de autoradio
Hoe werkt het precies?

1.

Steek in aanstekerplug

Om de transmitter te voorzien van stroom, dien je deze in de 12V / 24V aanstekerplug te steken.

Tip: Wil je je telefoon opladen? Dan kan je deze er direct aanleggen zodra je de auto start!

2.

Verbind jouw telefoon

Verbind jouw smartphone met de transmitter via bluetooth. Deze kan je vinden onder de naam: BT-CAR KIT.

In het vervolg verbindt de telefoon automatisch.

3.

Creëer zender en geniet

De transmitter creërt een kwaliteit FM-zender (van enkele meters) die je op jouw autoradio kan ontvangen. Nu kun je met jouw telefoon muziek afspelen via de boxen.

Optioneel: Kies je eigen frequentie, deze staat standaard op FM 87.5.

Telefoon koppelen aan autoradio

Aan de hand van een FM transmitter kun je, ongeacht het merk en type, je autoradio verbinden met je telefoon. Dit stelt je in staat om de muziek die u via jouw smartphone afspeelt te horen via de luidsprekers in je auto. Je hoeft dus niet langer naar saaie radiozenders te luisteren, maar kunt zelf bijvoorbeeld een Spotify-playlist of podcast kiezen! Vooral wanneer je lange autoritten maakt of alle vervelende reclames moe bent, is dit een ideale oplossing!

Hoe werkt dit?

De FM transmitter is een apparaatje dat je in de aansluiting van een sigarettenaansteker kunt pluggen. Via bluetooth wordt er een verbinding gemaakt tussen de transmitter en jouw smartphone. De FM transmitter zendt vervolgens een signaal uit op de FM-band die je autoradio kan opvangen en afspelen. Dit is dus de ideale manier om jouw telefoon te koppelen aan de autoradio!

Voordelen van onze FM transmitter

Deze FM transmitter heeft enkele grote voordelen. Deze wordt standaard geleverd inclusief oplaadkabels voor smartphones, tablets, laptops,… Daarbovenop stelt het de bestuurder in staat om handsfree te bellen en om gebruik te maken van handsfree navigatie. Het apparaat is geschikt voor elke smartphone en elke auto. Mocht je een auto hebben zonder USB-ingang of bluetooth, dan is dit het ideale product om je eigen favoriete muziek af te spelen!

Er wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige technologie die kraakhelder geluid garandeert. Daarnaast is er noise reduction voorzien die ruis voorkomt.

Interesse?

Overweeg je de aankoop van een FM transmitter? Bestel dan nog voor 23u – jouw bestelling wordt dan morgen gratis aan huis geleverd, zowel in Nederland als België! Niet tevreden? Hoewel ons dat sterk zou verbazen, doen wij daar helemaal niet moeilijk over! Je kunt het product altijd gratis retour zenden! Standaard is er garantie aanwezig.

Reviews

-

Gebaseerd op - reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 sterren

Meest behulpzame reviewsVeelgestelde vragen

Welke muziek kan ik afspelen via de FM transmitter?

De FM transmitter is verbonden aan je smartphone en/of tablet. Hierdoor ben je in staat om alle muziek af te spelen die normaliter uit deze apparaten zou komen. Het is dus mogelijk om muziek af te spelen via Spotify, iTunes, YouTube, WhatsApp en meer.

Maak je liever gebruik van een SD kaart? Zorg dan dat je MP3 of WMA bestanden gebruikt.

Gaat de muziek over de autoboxen?

Ja, de FM transmitter legt de verbinding tussen jouw radio en jouw telefoon (zelfs als je geen bluetooth radio hebt). Hierdoor wordt alles wat je via jouw telefoon afspeelt vervolgens direct over de auto installatie afgespeeld.

Heb ik garantie?

Ja. Mocht het product niet goed werken en/of defect zijn dan heb je recht op garantie. Bekijk hier onze voorwaarden.

Aan welke eisen moet mijn auto voldoen?

Je auto heeft het volgende nodig.

  • Een sigarettenaansteker.
  • Een werkende autoradio.
  • Werkende speakers/boxen.


1. Bestel vóór 23:00 uur

 

Bestel jouw Bluetooth FM Transmitter vóór 23:00 uur en ontvang deze de volgende dag thuis.

 

2. Eenmalig instellen (30 sec)

 

Kies de frequentie op de FM Transmitter en selecteer dezelfde frequentie op jouw (auto)radio. Koppel jouw telefoon met bluetooth. Slechts éénmalig nodig!

 

3. Geniet van jouw eigen muziek

 

En klaar met slechte zenders en reclame! Speel jouw eigen muziek af, maak gebruik van navigatie of bel handsfree. Nu extra makkelijk met houder en oplaadkabel!