Gratis verzending

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

FM Transmitter: eigen muziek in de auto

Met een FM transmitter kun je muziek die je op de smartphone, tablet of MP3 speler hebt staan uitzenden op de FM band van de autoradio. Op die manier kun je gemakkelijk je eigen radiostation realiseren, die zeer lokaal, binnen de 10 en 40 meter, te ontvangen is.

Zo wordt elke autorit een aangename autorit met precies die muziek die jij wilt. En dat zonder reclames of onderbrekingen.


FM Transmitter Q15 Blue 2020

Op voorraad. Gratis verzending € 37,95 € 29,95

Wil jij ook jouw eigen muziek luisteren in de auto? En geen lange reclame blokken meer? Via de Bluetooth Transmitter Q15 kan jouw telefoon verbinden met ELKE AUTORADIO. Ja, ook als de autoradio geen bluetooth ondersteunt!

  • Luister jouw eigen muziek ZONDER bluetooth radio
  • Bel handsfree met geluid over de auto speakers;
  • Telefoon opladen (incl. 3 USB-aansluitingen)
  • Navigatie inschakelen over de autoradio
Hoe werkt het precies?

1.

Steek in aanstekerplug

Om de transmitter te voorzien van stroom, dien je deze in de 12V / 24V aanstekerplug te steken.

Tip: Wil je je telefoon opladen? Dan kan je deze er direct aanleggen zodra je de auto start!

2.

Verbind jouw telefoon

Verbind jouw smartphone met de transmitter via bluetooth. Deze kan je vinden onder de naam: BT-CAR KIT.

In het vervolg verbindt de telefoon automatisch.

3.

Creëer zender en geniet

De transmitter creërt een kwaliteit FM-zender (van enkele meters) die je op jouw autoradio kan ontvangen. Nu kun je met jouw telefoon muziek afspelen via de boxen.

Optioneel: Kies je eigen frequentie, deze staat standaard op FM 87.5.

Ook voor handsfree bellen

De autoradio hoeft dus niet verbonden te zijn met een muziekdrager. Je kunt zelf de frequentie instellen op je FM transmitter auto. Door de frequentie van de radio in je auto in te stellen op dezelfde frequentie, word de muziek van de transmitter afgespeeld via de autoradio. Elke FM radio kan de signalen van een dergelijke transmitter ontvangen.

Nog een groot voordeel is dat je ook handsfree kunt bellen met behulp van de FM transmitter. Het is dus nog zeer veilig ook.

Saaie reclames en te veel gepraat

Veel mensen die er met de auto op uit gaan of moeten, ergeren zich aan de reguliere radio in de auto. Of hun favoriete muziek wordt niet gedraaid of er wordt veel te veel gepraat. En dan hebben we het nog niet eens over de ellenlange reclames van tegenwoordig. Met een transmitter in de auto is dat allemaal verleden tijd.

Je kunt dan je eigen Spotify lijsten afspelen via de FM transmitter auto, die op zijn beurt de muziek via de radio in de auto afspeelt. En wil je zelf praten en handsfree bellen onderweg, dan kan dat dus ook prima en veilig.

Elke rit wordt zo veel prettiger

De transmitter FM met ingebouwde handsfree optie heeft een USB aansluiting zodat je ook nog eens je smartphone of tablet opladen gedurende de rit. Zeker voor de langere ritten is de transmitter ondertussen eigenlijk onmisbaar. Hoeveel leuker en prettiger wordt een rit als je steeds je eigen muziek hoort? Geen reclames en geen ellenlange discussies over weinig interessante onderwerpen. Zelfs het aansluiten is bijzonder eenvoudig.

Je kunt de transmitter in de aansteker van de auto doen. Vervolgens schakelt het apparaat automatisch aan. Wat de bluetooth transmitter dus nodig is, is 12v/24v via de aansteker. Heb je dat gedaan, dan verbind je de smartphone met de transmitter via Bluetooth. De transmitter wordt dan weergegeven als BT-Car Kit.

FM transmitter met bluetooth

De volgende stap is het kiezen van een eigen frequentie. Standaard staat ie ingesteld op FM 87.5. Je zet de autoradio op de standaard of op de aangegeven frequentie. Vervolgens kun je, meer is het dus niet, muziek afspelen via je smartphone. Een dergelijke transmitter is ideaal en onmisbaar als de auto geen USB ingang of geen Bluetooth heeft.

Het is simpelweg hét product om tijdens elke rit steeds je favoriete muziek te horen. Het maakt autorijden veel prettiger. Bovendien is het veiliger. Je ergert je niet langer en dat is goed. Ergernissen achter het stuur kunnen zomaar gevaarlijke situaties opleveren.

Je eigen muziek via de FM transmitter met bluetooth houdt je scherp, fit en vrolijk

FM transmitter zonder ruis

Ben je iemand die vaak langere ritten maakt? Dan is de FM transmitter zonder ruis onmisbaar. Eigen muziek voorkomt verveling. En die verveling ligt wel op de loer met saaie muziek en saaie reclames. Je kunt als je naar een concert gaat vooraf met de transmitter al helemaal in de juiste stemming raken en bestuur je een taxibusje, dan kun je de gasten dus ook prima hun eigen muziek laten horen. Het komt de sfeer in de taxi alleen maar ten goede.

Direct bestellen dus, deze voor veel mensen al onmisbare bluetooth transmitter. Dan zijn de saaie ritten voorgoed voorbij.

Reviews

-

Gebaseerd op - reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 sterren

Meest behulpzame reviewsVeelgestelde vragen

Welke muziek kan ik afspelen via de FM transmitter?

De FM transmitter is verbonden aan je smartphone en/of tablet. Hierdoor ben je in staat om alle muziek af te spelen die normaliter uit deze apparaten zou komen. Het is dus mogelijk om muziek af te spelen via Spotify, iTunes, YouTube, WhatsApp en meer.

Maak je liever gebruik van een SD kaart? Zorg dan dat je MP3 of WMA bestanden gebruikt.

Gaat de muziek over de autoboxen?

Ja, de FM transmitter legt de verbinding tussen jouw radio en jouw telefoon (zelfs als je geen bluetooth radio hebt). Hierdoor wordt alles wat je via jouw telefoon afspeelt vervolgens direct over de auto installatie afgespeeld.

Heb ik garantie?

Ja. Mocht het product niet goed werken en/of defect zijn dan heb je recht op garantie. Bekijk hier onze voorwaarden.

Aan welke eisen moet mijn auto voldoen?

Je auto heeft het volgende nodig.

  • Een sigarettenaansteker.
  • Een werkende autoradio.
  • Werkende speakers/boxen.


1. Bestel vóór 23:00 uur

 

Bestel jouw Bluetooth FM Transmitter vóór 23:00 uur en ontvang deze de volgende dag thuis.

 

2. Eenmalig instellen (30 sec)

 

Kies de frequentie op de FM Transmitter en selecteer dezelfde frequentie op jouw (auto)radio. Koppel jouw telefoon met bluetooth. Slechts éénmalig nodig!

 

3. Geniet van jouw eigen muziek

 

En klaar met slechte zenders en reclame! Speel jouw eigen muziek af, maak gebruik van navigatie of bel handsfree. Nu extra makkelijk met houder en oplaadkabel!